Projecten

Voor mijn laatste projecten mocht ik als coach meehelpen bij de totstandkoming
van o.a. de volgende boeken:

De pelgrimsweg als boeiende metafoor voor de levensweg.
Ruud Bruggeman schrijft over zijn vele pelgrimstochten die hij te voet maakte naar Santiago, Rome, Istanbul en Medjugorje. Dit is een meeslepend en boeiend boek geworden met bevrijdende ervaringen en inzichten. Met een voorwoord van Ton Lathouwers.

Te bestellen via www.elikser.nl


Aan de hand van sprookjes en eigen ervaringen geeft Miny Potze een boeiend zicht op onze levensreis. Zij weet sprookjes tot leven te wekken en zo de ontwikkelingsweg in onze latere levensfase op een kleurrijke manier te doorgronden. Daarmee levert Miny een waardevolle bijdrage aan een nieuw, inspirerend beeld van het ouder worden.

Te bestellen via bol.com


In dit boek van Lynn Singer-Veldink maak je mee hoe Groentje bere-beroemd wordt.
Groentje is een beertje dat elke dag gewone en bijzondere dingen meemaakt. Hij gaat met zijn zusje Pinkie logeren bij opa en oma Beer in het stapelhuis, speelt in het bos en komt op televisie. Ook helpt hij opa Beer, de uitvinder, om een cadeau te maken voor de hele familie. De verhaaltjes zijn bedoeld voor momenten van plezier en ontspanning voor voorlezer en kind(eren).

Te bestellen op de site van de auteur.

In deze autobiografie vertelt Riejan Kerssies-Marsman hoe ze tijdens haar leven gevangen is geraakt in een angststoornis. Ze schrijft over welke inspiratiebronnen een grote rol hebben gespeeld tijdens haar weg naar herstel.

Te bestellen via Boekscout.