Boeken

Pelgrimspas – Onderweg in het teken van meditatie, boeddhisme en de natuur
Een uitgave van Boekscout
ISBN 978.94.0223.6637

Na een crisis rond haar drieëndertigste levensjaar gaat Cecilia op zoek naar haar ware kern. Zij ontmoet verschillende mensen op deze zoektocht. Vrienden, spirituele leraren en vooral ook Boeddha. Zo vindt zij een sleutel tot bevrijding. Gaandeweg ontvouwt zich een nieuwe manier van leven. Een weg met bezieling, diepgang en creativiteit. Daarbij ligt de focus op het boeddhisme, meditatie, schrijven en de natuur.
PELGRIMSPAS is ook bedoeld om jouw leven te verrijken. Want uiteindelijk zijn we allemaal één en is de waarheid over wie we zijn onveranderlijk aanwezig.

Dit boek is verkrijgbaar voor € 19,50 (incl. verzendkosten)
te bestellen via e-mail info@ceciliazengerink.nl


“Alleen Jezelf Zijn”. Gedachten en gesprekken over alleen zijn en spirituele groei.
Uitgeverij Panta Rhei
ISBN 978.90.8840.0067

Mijn zoektocht door het leven leidde mij naar vele vragen.
Hoe kan ik alleen zijn en ook inspiratie en schoonheid ervaren?
Waar vind ik een evenwicht tussen alleen zijn en samenzijn?
Hoe blijf ik mij verbinden en houd ik vertrouwen dat het leven mij geeft wat ik nodig heb? Bestáát het wel: alleen zijn? Of zit het in mijn angst en denksysteem?

Alleen zijn heeft een bijzondere dimensie, het vraagt om een open bewustzijn en innerlijke moed. Met jezelf zijn biedt je de kans om stilte en nieuwe inspiratie te ervaren.
Andere onderwerpen die in het boek aan de orde komen zijn:
maatschappelijke beelden, omgaan met stilte, zelfvertrouwen, vriendschap en samenzijn, het verlangen naar een partner, een nieuw bewustzijn, dienstbaarheid.

Ook is een 7-tal diepte-interviews weergegeven, met mensen uit verschillende tradities. Zij vertellen hoe hun leven zich verdiept heeft, en hoe zij een stevige basis voor zichzelf hebben gecreëerd.

Achterin het boek zijn meditatie- en visualisatieoefeningen opgenomen.

Dit boek is verkrijgbaar voor € 12,50 (incl. verzendkosten)
Te bestellen via e-mail: info@ceciliazengerink.nl