Reacties workshops

 

Een pad van vijf avonden die voorbijvlogen. Waar woorden een spiegel vormden van de ziel. Waar woorden de ruimte kregen om te verworden tot een verhaal.
Een pad van vijf avonden met een flow van woorden. Een niet stil te krijgen pen. Bijzonder om hier deelgenoot van te mogen zijn.
De cursus was voor mij het leren om zonder schroom mijn woorden toe te kunnen vertrouwen aan het papier. En te ondervinden dat woorden daardoor betekenis krijgen en gevoelens oproepen. Signalen vanuit het innerlijk. Dat waren mijn juwelen op mijn pad.
John W.

De cursus Juwelen op mijn Pad betekende voor mij dat ik het plezier dat ik heb in schrijven weer tegenkwam. Ik vond het erg fijn om de stroom van woorden zomaar te laten ontstaan en dan te ontdekken dat het een openbarend verhaal kan worden. Het voedt me. Ik vond het fijn dat we onze verhalen deelden in vertrouwen en verwondering. En de cursus inspireert me om verder te gaan met schrijven en zo misschien nog meer te ontdekken.
Yvon Weustink

Woorden stromen
een onuitputtelijke bron
nooit geweten dat ik zoveel schrijven kon.

Onverwachte woorden,
verrassend veel,
wat er allemaal zo boven komt! 
Ans

Wat heeft de Schrijfcyclus mij gebracht?
Voor mij waren de schrijfopdrachten zeer inspirerend en uitdagend. Soms confronterend maar ook verhelderend. Ik heb weer contact gemaakt met schrijven. Fijn was het om je verhaal in de groep te delen met elkaar. Het heeft mij geholpen mezelf te uiten, te laten zien, wat helend werkt. Het heeft mijn rode draad geraakt. En ik wil ermee door!
Silvia

Het was een prachtige, nuttige, verrassende combinatie van meditatie en schrijven. Voor mij werden veel onbewuste processen duidelijk. Het leverde veel mooie teksten op. Fijne afwisselende oefeningen en middelen (zoals muziek, beelden, kaarten, enz.). Bedankt voor je inspirerende avonden.
Lynn

Van mijn kant heb ik het erg inspirerend gevonden om op deze manier
te kunnen schrijven. Het is een heel verrassende ontdekking, dat je
rechtstreeks vanuit een stroom van gedachten iets op papier kunt zetten,
zonder belemmering in alle vrijheid.
Jans

Ik heb genoten en geleerd gisteravond. Heel mooi, zoals jij met jouw veilige inbedding en structuur volop ruimte deed ontstaan in de creatieve ruimte.
Dit smaakt beslist naar meer.
Paul Rietman

Tijdens het mediteren en schrijven ervoer ik heel veel ruimte, aandacht
en liefde. De meditatie wierp als het ware een dam op voor mijn gevoelens en gedachten. Een dam die zich in de beweging ontsloot.
Een vloed van woorden stroomde uit mijn hoofd.
Mijn pen kon het nauwelijks bijhouden.
Dan ruimte voor mijn innerlijke wijze.
Hij schreef mij een inspirerende brief.
Dank je wel voor deze ervaring.
Bert

Ik vond het fijn om erbij te zijn. Ik ga veel vaker mijn Hoger Zelf raadplegen voor Mijzelf! Prachtig is dat om dit via schrijven te doen.
Complimenten voor je wordshop, pardon Freudiaanse verschrijving, workshop!
Brigitte Baumeister / Levensenergie in Balans

Cecilia Zengerink ©  Alle rechten voorbehouden. Copyright foto's © Peter Walhof.